1995

Ιδρύεται η εταιρία από τον αείμνηστο Γρηγόρη Ντριγκόγια, γεωπόνο με πολύχρονη εμπειρία στο γεωργικό τομέα και το συνεργάτη του Χρήστο Κυρανούδη, με την επωνυμία Ντριγκόγιας Γρ. - Κυρανούδης Ο.Ε. και διακριτικό τίτλο EVOTRIS στο Καλοχώρι της Θεσ/νίκης. Ο Γρηγόρης Ντριγκόγιας όντας στο χώρο των σπόρων, φαρμάκων και λιπασμάτων για πολλά χρόνια, οργάνωσε την εταιρία κατά τέτοιο τρόπο ώστε πολύ σύντομα να γίνει μία από τις σημαντικότερες προμηθεύτριες εταιρίες των Γεωργικών καταστημάτων, εισάγοντας και διανέμοντας στην Ελληνική αγορά μια ολοκληρωμένη σειρά από υβρίδια και ποικιλίες από λαχανικά, εξειδικευμένα λιπάσματα και γεωργικά εφόδια μεγάλων Οίκων από την Ευρώπη και την Αμερική.

2000-2005

Η εταιρία ανανεώνει και διευρύνει συνεχώς τις συνεργασίες της με μεγάλους Οίκους σπόρων λαχανικών και ανθέων με αποκλειστικότητες σε εξαιρετικά προϊόντα, υβρίδια λαχανικών και μοσχεύματα ανθέων, κερδίζοντας έτσι όλο και μεγαλύτερο μερίδιο της αγοράς.

1997

Η εταιρία ξεκινά συνεργασίες με μεγάλες ευρωπαϊκές ανθοκομικές εταιρίες, αναπτύσσοντας παράλληλα με τον τομέα των λαχανοκομικών και τομέα ανθοκομίας. Έτσι, διατίθενται στην αγορά σπόροι ανθέων, βολβοί, μοσχεύματα και σπορόφυτα σε μεγάλη ποικιλία, καλύπτοντας τις ανάγκες του επαγγελματία ανθοπαραγωγού.

2005

Απώλεια του ιδρυτή της EVOTRIS Γρηγόρη Ντριγκόγια. Οι συνεργάτες του βάζουν νέες βάσεις ώστε να συνεχίσουν και να ολοκληρώσουν τα οράματα και τους στόχους του ιδρυτή της εταιρίας. Αναδιοργάνωση και εκσυγχρονισμός εγκαταστάσεων.

1998

Νέα συνεργασία με το Γερμανικό Οίκο Hawita Group ενός από τους μεγαλύτερους παραγωγούς και διανομείς τύρφης, φυτοχωμάτων και επαγγελματικών εδαφικών υποστρωμάτων. Συνεργασία με τον Ολλανδικό Οίκο De Ree και διάθεση πλήρους σειράς βολβών ανθέων για καταστήματα σε ερασιτεχνικές συσκευασίες αλλά και για επαγγελματίες παραγωγούς.

2006

Η εταιρεία μετατρέπεται σε Ε.Ε. με την επωνυμία Γρ. Ντριγκόγιας - Χρ. Κυρανούδης και Σια Ε.Ε. Νέοι μέτοχοι στην επιχείρηση η Κων/ντίνα Ντριγκόγια , η Παρασκευή Ντριγκόγια και ο έμπειρος γεωπόνος και από τους πρώτους συνεργάτες Χαράλαμπος Ντζιός. 

1999

Συνεργασίες με Ευρωπαϊκές εταιρίες παραγωγής πλαστικών. Ολοκληρώνεται έτσι η σειρά των προϊόντων που καλύπτουν πλήρως καταστήματα και επαγγελματίες. Πλαστικά τελάρα σποράς και μεταφοράς, γλάστρες και κύπελλα μεταφύτευσης ανθέων και λαχανικών, πλαστικά δίχτυα, κρεμαστάρια και ετικέτες είναι κάποια από τα είδη που πλέον η εταιρεία διαθέτει στην αγορά.

2015

Ολοκληρώντας 20 χρόνια συνεχούς παρουσίας στο εμπόριο γεωργικών εφοδίων με σύνθημα "ΓΙΑ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΜΕ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ", έχει ήδη καταξιωθεί ως μία από τις σοβαρές εταιρίες του κλάδου με έμπειρους γεωπόνους που μπορεί να ανταποκριθεί πλήρως στις ανάγκες των καταστημάτων και επαγγελματιών προσφέροντας άριστο service, μεγάλη γκάμα προϊόντων, άμεση και εξειδικευμένη ενημέρωση.